Percheziții în Bacău la locuințele unor bărbați bănuiți că ar fi furat catalizatoare de la autoturisme din Botoșani. Unul dintre aceștia a fost reținut pentru 24 de ore (video)

Percheziții în Bacău la locuințele unor bărbați bănuiți că ar fi furat catalizatoare de la autoturisme din Botoșani. Unul dintre aceștia a fost reținut pentru 24 de ore (video)

Trei bărbați, din județul Bacău, bănuiți că ar fi furat catalizatoare de la mașini din Botoșani, s-au trezit cu mascații în casă, în cursul zilei de miercuri, 20 aprilie, cercetările fiind astfel demarate pentru furt calificat și tentativă la furt calificat.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de șase spre șapte aprilie, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, împreună cu alte două persoane, din județul Bacău, ar fi sustras patru catalizatoare de la autoturisme care erau parcate pe străzi din municipiul Botoșani și au încercat, de asemenea, în aceeași noapte, să mai sustragă un catalizator de la un autovehicul, însă nu au reușit.

În urma perchezițiilor efectuate la locațiile vizate au fost descoperite și identificate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri care interesează cauza, respectiv catalizatoare, telefoane mobile și unelte pentru tăierea țevilor.

„Bărbatul, de 35 de ani, a fost condus la sediul IPJ Botoșani, pentru continuarea cercetărilor, ulterior, față de acesta fiind luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Perchezițiile domiciliare au fost efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul forțelor de ordine din cadrul IPJ Bacău.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

astăzi, 19:19
3

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

astăzi, 17:18
220

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

astăzi, 15:27
223

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...