Doi dintre bărbații care l-au bătut cu bâtele și topoarele pe paznicul clubului din Flămânzi au fost arestați preventiv

Doi dintre bărbații care l-au bătut cu bâtele și topoarele pe paznicul clubului din Flămânzi au fost arestați preventiv

Doi dintre bărbații care l-au bătut cu bâtele și topoarele pe paznicul unui club, din orașul Flămânzi, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Față de ceilalți doi, instanța de judecată a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, asigura paza bunurilor și efectua controlul la punctul de acces în interiorul clubului, când ar fi fost agresat de cei patru tineri, cărora nu le-ar fi permis accesul în local.

Potrivit Deliei Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ din Botoșani, cauza a fost declinată către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, în urma rezultatelor expertizei medico-legale, schimbându-se încadrarea juridică a faptei în tentativă de omor.

De asemenea, în cursul zilei de miercuri, au fost efectuate cinci percheziții domiciliare, în comuna Coșula, la persoane bănuite de comiterea faptei, prilej cu care au fost identificate și ridicate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL, s-a lăsat și cu jigniri. Primar: „Pietrele mai lipsesc și crucea...” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
1244

În prag de campanie electorală politicienii nu mai țin cont de nimic. Ședința de Consiliul Local a Primăriei municipiului Botoșani din cursul zilei de joi, 28 martie 2024, s-a lăsat cu o ...

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
778

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
446

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...