Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un furt comis prin violență chiar în centrul municipiului Suceava, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Suceava la o pedeapsă de 4 ani de închisoare. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Fapta a fost comisă pe 13 ianuarie. În acea seară, în jurul orei 20.40, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără a fost atacată de un bărbat în zona centrală a Sucevei, în spatele unui bloc.

S-a stabilit ulterior că victima este o tânără în vârstă de 21 de ani, studentă la USV și chiriașă într-o locuință din zona centrală a Sucevei, potrivit Monitorul de Suceava.

În acea seară, tânăra a plecat spre o prietenă, având în mână un telefon și o poșetă. În timp ce ducea gunoiul la un punct de colectare deșeuri s-a intersectat cu un bărbat dubios, care a întrebat-o dacă știe pe ce stradă se află.

Fata i-a răspuns că se află pe strada Ciprian Porumbescu, iar în momentele următoare a fost îmbrâncită puternic. Atacatorul i-a smuls poșeta și a fugit printre blocuri. Atacatorul a găsit în poșetă suma de 135 de lei, chei și alte bunuri ale fetei.

Judiciariștii de la Biroul de Investigații Criminale al Poliției municipiului Suceava au demarat o anchetă complexă, care s-a derulat și în municipiul Suceava, dar și în Botoșani, unde existau date că a plecat autorul.

Andrei P., în vârstă de 35 de ani, din raionul Călărași - Republica Moldova, a fost ridicat din incinta unui hotel din Botoșani, polițiștii suceveni punându-l sub acuzare pentru tâlhărie calificată.

Imediat ce a fost prins, tâlharul a fost arestat preventiv și a rămas după gratii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
89

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
921

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
286

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...