Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un furt comis prin violență chiar în centrul municipiului Suceava, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Suceava la o pedeapsă de 4 ani de închisoare. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Fapta a fost comisă pe 13 ianuarie. În acea seară, în jurul orei 20.40, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără a fost atacată de un bărbat în zona centrală a Sucevei, în spatele unui bloc.

S-a stabilit ulterior că victima este o tânără în vârstă de 21 de ani, studentă la USV și chiriașă într-o locuință din zona centrală a Sucevei, potrivit Monitorul de Suceava.

În acea seară, tânăra a plecat spre o prietenă, având în mână un telefon și o poșetă. În timp ce ducea gunoiul la un punct de colectare deșeuri s-a intersectat cu un bărbat dubios, care a întrebat-o dacă știe pe ce stradă se află.

Fata i-a răspuns că se află pe strada Ciprian Porumbescu, iar în momentele următoare a fost îmbrâncită puternic. Atacatorul i-a smuls poșeta și a fugit printre blocuri. Atacatorul a găsit în poșetă suma de 135 de lei, chei și alte bunuri ale fetei.

Judiciariștii de la Biroul de Investigații Criminale al Poliției municipiului Suceava au demarat o anchetă complexă, care s-a derulat și în municipiul Suceava, dar și în Botoșani, unde existau date că a plecat autorul.

Andrei P., în vârstă de 35 de ani, din raionul Călărași - Republica Moldova, a fost ridicat din incinta unui hotel din Botoșani, polițiștii suceveni punându-l sub acuzare pentru tâlhărie calificată.

Imediat ce a fost prins, tâlharul a fost arestat preventiv și a rămas după gratii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
887

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
197

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
496

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...