Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un furt comis prin violență chiar în centrul municipiului Suceava, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Suceava la o pedeapsă de 4 ani de închisoare. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Fapta a fost comisă pe 13 ianuarie. În acea seară, în jurul orei 20.40, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără a fost atacată de un bărbat în zona centrală a Sucevei, în spatele unui bloc.

S-a stabilit ulterior că victima este o tânără în vârstă de 21 de ani, studentă la USV și chiriașă într-o locuință din zona centrală a Sucevei, potrivit Monitorul de Suceava.

În acea seară, tânăra a plecat spre o prietenă, având în mână un telefon și o poșetă. În timp ce ducea gunoiul la un punct de colectare deșeuri s-a intersectat cu un bărbat dubios, care a întrebat-o dacă știe pe ce stradă se află.

Fata i-a răspuns că se află pe strada Ciprian Porumbescu, iar în momentele următoare a fost îmbrâncită puternic. Atacatorul i-a smuls poșeta și a fugit printre blocuri. Atacatorul a găsit în poșetă suma de 135 de lei, chei și alte bunuri ale fetei.

Judiciariștii de la Biroul de Investigații Criminale al Poliției municipiului Suceava au demarat o anchetă complexă, care s-a derulat și în municipiul Suceava, dar și în Botoșani, unde existau date că a plecat autorul.

Andrei P., în vârstă de 35 de ani, din raionul Călărași - Republica Moldova, a fost ridicat din incinta unui hotel din Botoșani, polițiștii suceveni punându-l sub acuzare pentru tâlhărie calificată.

Imediat ce a fost prins, tâlharul a fost arestat preventiv și a rămas după gratii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
779

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
76

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
301

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...