Parfumuri contrafăcute ridicate de polițiști în urma unor percheziții

Parfumuri contrafăcute ridicate de polițiști în urma unor percheziții

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice (SICE) au efectuat, miercuri, percheziții domiciliare la adresele unor persoane din municipiul Botoșani, bănuite de comercializarea unor parfumuri contrafăcute, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Potrivit sursei citate, în cauză se efectuează cercetări privind infracțiunea de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

„În urma activităților desfășurate la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe produse de parfumerie inscripționate cu diferite mărci înregistrate, pentru care persoanele percheziționate nu dețineau documente legale de proveniență și cu privire la care există indicii temeinice că sunt contrafăcute”, a afirmat Nenișcu.

Întreaga cantitate de mărfuri identificată, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei, a fost indisponibilizată în vederea confiscării speciale, prejudiciul cauzat urmând a fi stabilit de către titularii mărcilor înregistrate, mai precizează reprezentanta IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta