Femeie răpită de fostul iubit de sub nasul actualului. Trei tineri au fost reținuți de polițiști

Femeie răpită de fostul iubit de sub nasul actualului. Trei tineri au fost reținuți de polițiști

Trei tineri de 19, 20 de ani și 30 de ani, din comuna Răchiți, au fost reținuți pentru 24 de ore, marți, fiind acuzați că au răpit o femeie, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

„În urma probatoriului administrat, a reieșit faptul că la data de 3 octombrie 2022, în timp ce persoana vătămată, o tânără de 22 de ani, se afla într-un autoturism parcat pe drumul public, din comuna Bălușeni, împreună cu prietenul său, lângă aceștia a oprit un alt autoturism, în care se aflau cei trei tineri, bănuiți de comiterea faptei, care, prin folosirea forței fizice, ar fi scos-o pe tânără din mașina sa și ar fi pus-o în mașina acestora, împotriva voinței sale”, arată reprezentanții IPJ Botoșani.

Ulterior, unul dintre cei trei suspecți s-a deplasat împreună cu victima până în localitatea Bârnova, din județul Iași. Aceștia au fost identificați de polițiștii ieșeni, în baza colaborării cu organele judiciare din Botoșani.

„Cei trei tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, precizează anchetatorii.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul cu care femeia se afla în mașină în momentul răpirii este concubinul ei, iar unul dintre suspecți este fostul iubit al acesteia. Față de cel din urmă a fost emis un ordin de restricție provizoriu. Concubinul tinerei nu a fost lovit sau bruscat în momentul răpirii.

Fostul iubit al tinerei și prietenii lui sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

 

Spune-ne opinia ta