O femeie și doi bărbați din Botoșani, care au exploatat sexual mai multe minore, scapă basma curată: fapta s-a prescris

O femeie și doi bărbați din Botoșani, care au exploatat sexual mai multe minore, scapă basma curată: fapta s-a prescris

Doi bărbați și o femeie, din județul Botoșani, care făceau parte dintr-o rețea de proxeneți, ce exploatau sexual mai multe fete, dintre care multe minore, scapă basma curată. Nu mai puțin de 19 indivizi făceau parte din rețeaua respectivă. Ei au fost trimiși în judecată pentru că au exploatat sexual nouă tinere, dintre care șase minore, pe raza municipiului Suceava, dar și în Italia și Spania, scrie AloIași.ro.

Dosarul a fost închis, joi, de judecătorii de la Curtea de Apel Suceava, iar indivizii au scăpat basma curată pentru că fapta s-a prescris. Acest lucru este posibil în urma deciziei Curții Constituționale din 25 octombrie.

Potrivit anchetatorilor, gruparea de traficanţi a acţionat în perioada 2011 - 2013. Unele dintre victimele racolate au fost transportate în Spania şi Italia, unde au practicat prostituția „la stradă”. O parte dintre acestea aveau probleme de ordin psihic, provenind de la școala specială din Burdujeni, județul Suceava.

Fetele se prostituau în Suceava, la hoteluri sau în locuințe închiriate, în timp ce o parte dintre ele au făcut sex pe bani în Spania şi Italia. Acestea erau mereu controlate de membrii grupării, atât direct, cât și prin intermediul telefonului mobil. Toate sumele de bani obținute erau predate direct sau trimise prin transfer bancar.

Membrii grupării locuiau, cu sau fără forme legale, într-un bloc social de pe strada Aleea Dumbrăvii din Burdujeni, cunoscut drept „Blocul Ţigănesc”, ori în apropiere, în alte blocuri de pe strada Jean Bart de lângă Gara Burdujeni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
348

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
50

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
67

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...