O angajată anchetată în dosarul șpăgilor de la „Mavromati” plasată în arest preventiv!

Soluția a fost dată de judecătorii Tribunalului din Suceava în cursul zilei de marți.

O angajată anchetată în dosarul șpăgilor de la „Mavromati” plasată în arest preventiv!

   Foto: Business Magazin

Titiliuc Mirela, la data faptelor asistent-șef în cadrul Secției de Boli Infecțioase Adulți din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, este cercetată pentru mai multe infracțiuni.

Cadrul medical se afla sub control judiciar, însă la începutul lunii aprilie procurorii DNA au propus înlocuirea acestei măsuri cu cea a arestului preventiv pentru că ar fi încălcat anumite dispoziții impuse prin controlul judiciar.

Astfel, în cursul zilei de marți magistrații suceveni au admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Față de Titiliuc Mirela a fost luată măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Suceava în dosarul de urmărire penală nr. 7/P/2020, de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive față de inculpata Titiliuc Mirela. (...) înlocuieşte măsura preventivă a controlului judiciar dispusă prin Ordonanța nr. 7/P/2020 a DNA ST Suceava din data de 15.01.2024, măsură modificată și prelungită prin Ordonanța din data de 13.03.2024, faţă de inculpata TITILIUC MIRELA, cercetată pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni: 3 infracțiuni de luare de mită, 1 infracțiune de luare de mită în formă continuată și 1 infracțiune de trafic de influență în formă continuată, 1 infracțiune de complicitate la dare de mită”, se arată în soluția magistraților suceveni.

Instanța a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatei Titiliuc Mirela. Femeia are dreptul să conteste decizia magistraților în termen de 48 de ore de la comunicarea acesteia.

Citește O angajată de la Mavromati, inculpată în dosarul ”șpăgilor la angajare”, se întoarce la muncă!

Alte trei persoane anchetate de procurorii DNA în dosarul șpăgilor de la Mavromati!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
20

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
36

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...

Tineri din Dorohoi reținuți de polițiști, au lăsat un bărbat fără telefon în preajma sărbătorilor!

astăzi, 15:39
29

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri, din municipiul Dorohoi, bănuiți de comiterea infracțiunii de t...