Numele președintelui CJ Botoșani, invocat pe traseul șpăgii către managerul SJU!

Numele președintelui CJ Botoșani, invocat pe traseul șpăgii către managerul SJU!

Numele președintelui Consiliului Județean Botoșani (PSD), Doina Federovici, a fost vehiculat în câteva rânduri în discuții dintre două persoane care se pregăteau să plătească o mită de 10.000 de lei pentru o angajare dirijată la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Botoșani.

Mai precis, numele Doinei Federovici a fost folosit contextual, și pomenit atunci când se discuta despre persoana care trebuie să încaseze șpaga pentru demersurile subterane a angajării dirijate.

Cei doi protagoniști ai discuției nu erau lămuriți dacă banii vor trebui să ajungă la Federovici sau la managerul SJU Botoșani, Monica Adăscăliței. După aceste momente banii se pare că ar fi ajuns eventualmente la Monica Adăscăliței.

Potrivit datelor obținute de autorul acestui material se pare că și Federovici ar fi fost „dirijoare„ privind angajările din SJU. Aceste aspecte sunt menționate în dosarul care se află pe masa judecătorilor suceveni, care au stabilit plasarea în arest la domiciliu a managerei SJU Botoșani.

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Doina Federovici, a declarat, după descinderile DNA la sediul instituţiei, că au pus la dispoziţie toate documentele, au făcut percheziţia de rigoare şi nu s-au ridicat înscrisuri. Despre percheziţiile la sediul PSD, aceasta a precizat că au avut loc ”probabil pentru că are şi calitate politică”. Federovici a spus că nu ştie nimic despre şpăgi pentru angajarea unor persoane în spital.

Continuarea pe: stiripesurse.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
89

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
87

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
249

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...