Nu le-au plăcut condițiile de acasă, așa că au schimbat domiciliul cu unul mai ”sigur”

Două persoane au fost arestate  preventiv ca urmare a încălcării obligațiilor impuse de instanțele de judecată.

Nu le-au plăcut condițiile de acasă, așa că au schimbat domiciliul cu unul mai ”sigur”

   Foto: Darabaneni

La data de 28 noiembrie 2023, la propunerea organelor judiciare, instanța de judecată a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar, cu arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, a unui bărbat de 34 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni de furt.

Din verificările efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Supravegheri Judiciare a reieșit faptul că acesta a încălcat cu rea credință obligațiile impuse prin măsura controlului judiciar, respectiv a săvârșit o altă infracțiune de furt.

La aceeași dată, 28 noiembrie 2023, la propunerea organelor judiciare, instanța de judecată a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, cu arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, a unei femei din comuna George Enescu, cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de proxenetism și trafic de minori.

Din verificările efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Supravegheri Judiciare a reieșit faptul că aceasta a încălcat cu rea credință obligațiile impuse prin măsura arestului la domiciliu, respectiv, a părăsit locuința fără încuviințarea organelor judiciare.

Ambele persoane au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
863

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
85

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
318

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...