Magistrații i-au micșorat pedeapsa unui botoșănean care și-a batjocorit fosta soție!

Pedeapsă micșorată de la peste 7 ani de închisoare la 5 ani și o lună de închisoare, pentru un botoșănean care și-a violat fosta soție.

Magistrații i-au micșorat pedeapsa unui botoșănean care și-a batjocorit fosta soție!

Curtea de Apel Suceava a admis apelul inculpatului Ioan P. împotriva sentinței penale prin care Judecătoria Botoșani l-a condamnat la 7 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

Daune de 10.000 de lei și o pedeapsă mai mică

Magistrații Curții de Apel Suceava i-au micșorat pedeapsa inculpatului la 5 ani și 1 lună de închisoare, în regim de penitenciar. Decizia este definitivă.

În schimb, botoșăneanul trebuie să-i plătească victimei suma de 10.000 de lei, daune morale.

Inculpatul este un bărbat de 53 de ani, din județul Botoșani. Pe 11 septembrie 2023, acesta a pătruns fără drept în casa fostei sale soții, din localitatea Copălău, potrivit stireasucevei.ro. Ulterior, prin întrebuințarea de violențe, individul a întreținut un raport sexual cu femeia.

După acest eveniment, victima a sesizat Poliția, iar individul a fost ridicat și internat la secția de Psihiatrie, până a fost reținut de oamenii legii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nou indicator rutier introdus în România, ce trebuie să facă șoferii dacă-l întâlnesc!

Marţi, 2 Iulie 2024
304

În partea de sus scrie „PĂSTREAZĂ DISTANȚA”, iar în partea de jos „2 SĂGEȚI = SIGURANȚĂ”.Acest indicator informează șoferii că trebuie să păstreze o...

O mașină parcată pe o stradă din Botoșani a fost avariată după ce un copac a căzut peste ea! (video)

Marţi, 2 Iulie 2024
530

Apelul la 112 a fost făcut de o femeie care trecea prin zonă. La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de intervenție, dotat...

Ordin de protecție emis pe numele unui tânăr din Botoșani pentru amenințare!

Marţi, 2 Iulie 2024
228

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani  au emis luni, 1 iulie 2024, ordin de protecție provizoriu față de un tânăr de 27 de ani din municipiul Botoșani pentru faptul ...