IPJ angajează din sursă externă pentru Poliția Animalelor. Șase posturi sunt scoase la concurs

IPJ angajează din sursă externă pentru Poliția Animalelor. Șase posturi sunt scoase la concurs

La două luni de la înființarea noii structuri, Inspectoratul de Poliție Județean din Botoșani anunță scoaterea la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, a șase posturi în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, astfel: o funcție de ofițer de poliție, trei posturi de agenți, precum și două posturi cu specializarea de medic veterinar.

Înscrierile se fac doar on-line, până pe data de 28 decembrie 2020, pe baza cererii de înscriere însoțită de documentația solicitată, iar candidații pot susține proba doar pentru ocuparea unui singur post dintre cele anunțate.

Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de ofițer principal I în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani – Biroul  pentru Protecția Animalelor, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Pot participa la concurs/examen, candidaţii care au studii corespunzătoare cerinţelor postului și anume studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă într-unul dintre următoarele domenii/domenii de știință, artă şi cultură/profile/specializări/specialități: Zootehnie; Psihologie; Drept/științe juridice; Științe economice/economic (toate specializările); Calculatoare/informatică/informatică aplicată. De asemenea, pot participa la concurs și candidații cu studii superioare de licență, ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) absolvite cu diplomă de licență într-unul dintre următoarele domenii fundamentale de știință, artă şi cultură/domenii fundamentale de ierarhizare/ramuri de știință/domenii de licență: științe sociale (doar domeniul de studii universitare de licență/specializarea drept) sau științe juridice; științe economice (toate specializările); științe inginerești (doar domeniul de studii universitare de licenţă zootehnie) sau ştiinţe agricole şi silvice (doar domeniul de studii universitare de licenţă zootehnie); știinţe sociale (doar domeniul de studii universitare de licenţă/specializarea psihologie) sau ştiinţe sociale şi politice (doar domeniul de studii universitare de licenţă/specializarea psihologie); calculatoare/Informatică/informatică aplicată.

De asemenea, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 3 (trei) posturi vacante de agent de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani – Biroul pentru Protecția Animalelor - prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Înscrierea candidaților se va realiza prin menționarea structurii (ex. Vă rog să-mi aprobaţi participarea la concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, pentru ocuparea a 3 posturi de agent de poliție din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor), urmând ca repartizarea pe posturi a candidaţilor declaraţi „admis” să se facă în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute, pe bază de opţiune.

 

 

 

Având în vedere că proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată pentru toate posturile scoase la concurs, la nivel național, candidații vor putea susține proba doar pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs.

Înscrierea se realizează, în perioada 18-28.12.2020 (pe data de 28.12.2020 doar până la ora 16:00), online la adresa de e-mail resurse.umane@bt.politiaromana.ro. Pe data de 28.12.2020, după ora 16:00, nu vor fi luate în calcul cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoșani face înscrieri, totodată, și pentru două funcţii de ofiţer specialist I (medic veterinar) prevăzută la Biroul pentru Protecția Animalelor.

Înscrierea se realizează în perioada 18 - 28.12.2020 (pe data de 28.12.2020 doar până la ora 16:00), online la adresa de e-mail aniela.stratula@bt.politiaromana.ro.

Înscrierea candidaţilor se va face pe bază de cerere de înscriere, conform Anexei din anunțul I.G.P.R., și a documentelor solicitate la dosarul de recrutare, în volum complet, ce vor fi scanate în format PDF și transmise împreună la adresa de e-mail mai sus menționată (cu mențiunea că suplimentar candidații vor depune scanat și copie după certificat/atestat de membru al Colegiului Medicilor Veterinari, vizat pe anul în curs).

În următoarea zi lucrătoare, ulterioară depunerii cererii de înscriere însoțită de documentația aferentă, candidaților li se va transmite un e-mail de la aceeași adresa, respectiv aniela.stratula@bt.politiaromana.ro de confirmare a primirii cererii precizându-se și numărul de înregistrare, și codul atribuit candidatului. Acest număr va fi folosit ulterior în toate comunicările referitoare la candidatul respectiv, pentru a asigura protecția datelor cu caracter personal ale acestuia.

Candidații care nu au primit e-mail-ul prin care se comunică numărul de înregistrare, în termenul prevăzut mai sus, se pot adresa Serviciului Resurse Umane la nr. de tel 0231/ 507.114,0231/507.110, iar în cazul în care situația nu s-a soluționat, au posibilitatea de a se prezenta fizic la sediul I.P.J. Botoșani - Serviciul Resurse Umane, în vederea clarificării.

Se recomandă tuturor candidaților să evite înscrierea la alte concursuri organizate de Poliția Română, la aceeași dată, întrucât testele scrise se vor desfăşura concomitent.

Atenție! Este interzisă înscrierea prin fax, prin poștă, inclusiv poștă militară sau prin orice alte mijloace decât prin e-mail, astfel că nu vor fi luate în considerare decât dosarele de recrutare transmise la adresa de e-mail aniela.stratula@bt.politiaromana.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
21

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
17

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
22

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...