Fosta asistentă șefă de la „Mavromati”, plasată în arest preventiv pentru nerespectarea controlului judiciar, nu este de acord cu decizia magistraților!

La mijlocul săptămânii trecute judecătorii din Suceava au aprobat propunerea procurorilor DNA de plasare în arest preventiv a Mirelei Titiliuc, însă la finalul săptămânii aceasta a contestat decizia magistraților.

Fosta asistentă șefă de la „Mavromati”, plasată în arest preventiv pentru nerespectarea controlului judiciar, nu este de acord cu decizia magistraților!

Mirela Titiliuc, la data faptelor asistent-șef în cadrul Secției de Boli Infecțioase Adulți din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a fost plasată în arest preventiv pentru 30 de zile.

Această măsură o înlocuiește pe cea a controlului judiciar. Și asta pentru că Mirela Titiliuc ar fi încălcat anumite dispoziții impuse prin măsura controlului judiciar.

Fosta asistentă șefă de la „Mavromati” nu a fost de acord cu decizia luată de judecători, așa că a contestat-o. Săptămâna următoare ar trebui să primească și un răspuns din partea instanței de judecată.

Citește și O angajată de la Mavromati, inculpată în dosarul ”șpăgilor la angajare”, se întoarce la muncă!

              Alte trei persoane anchetate de procurorii DNA în dosarul șpăgilor de la Mavromati!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ionuț-Bogdan Cărăușu: Lupul își schimbă părul, dar năravul ba!

astăzi, 10:49
5

Acest proverb românesc se confirmă cu deasupra măsură, din păcate, în cazul consilierului PNL, domnul Daniel Botezatu.Ne comunică domnia sa cu emfază, că duminică a fost î...

Județul Botoșani sub Cod Galben începând de astăzi! ANM anunță ploi și vijelii

astăzi, 10:12
431

În intervalul menționat, în cea mai mare parte a Moldovei, estul Transilvaniei, în Carpații Orientali și jumătatea de est a Carpaților Meridionali vor fi perioade cu averse și ...

Iftime a vorbit despre viitorul lui Andone la Botoșani: ”Sunt aproape sigur că...”

astăzi, 09:57
259

Bogdan Andone este antrenorul revelație a Superligii, după ce tehnicianul în vârstă de 49 de ani a produs minunea și a salvat Botoșaniul de la retrogradare, deși nimeni din lumea fot...