Fosta asistentă șefă de la „Mavromati”, plasată în arest preventiv pentru nerespectarea controlului judiciar, nu este de acord cu decizia magistraților!

La mijlocul săptămânii trecute judecătorii din Suceava au aprobat propunerea procurorilor DNA de plasare în arest preventiv a Mirelei Titiliuc, însă la finalul săptămânii aceasta a contestat decizia magistraților.

Fosta asistentă șefă de la „Mavromati”, plasată în arest preventiv pentru nerespectarea controlului judiciar, nu este de acord cu decizia magistraților!

Mirela Titiliuc, la data faptelor asistent-șef în cadrul Secției de Boli Infecțioase Adulți din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a fost plasată în arest preventiv pentru 30 de zile.

Această măsură o înlocuiește pe cea a controlului judiciar. Și asta pentru că Mirela Titiliuc ar fi încălcat anumite dispoziții impuse prin măsura controlului judiciar.

Fosta asistentă șefă de la „Mavromati” nu a fost de acord cu decizia luată de judecători, așa că a contestat-o. Săptămâna următoare ar trebui să primească și un răspuns din partea instanței de judecată.

Citește și O angajată de la Mavromati, inculpată în dosarul ”șpăgilor la angajare”, se întoarce la muncă!

              Alte trei persoane anchetate de procurorii DNA în dosarul șpăgilor de la Mavromati!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de colectare deșeuri electrice și electronice în municipiul Botoșani, iată care sunt punctele de colectare!

astăzi, 18:41
26

De ce să predai spre reciclare deșeurile de echipamente electrice?Deșeurile electrice și electronice conțin pe de-o parte substanțe periculoase pentru mediu și sănătate și pe de altă pa...

Botoșănean prins la ieșirea din oraș conducând fără permis o mașină cu numere false!

astăzi, 18:11
40

În cursul zilei de luni,29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani –Biroul Rutier au oprit pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani un autoturism condus...

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
41

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...