Femeie reținută pentru furt

Femeie reținută pentru furt

Miercuri, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unei femei de 42 de ani din municipiul Botoșani cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 17 martie 2020, în timp ce aceasta se afla în Piața Centrală, profitând de neatenția unui tânăr de 21 de ani din muncipiul Botoșani, i-ar fi sustras din buzunarul exterior al hainei, portofelul cu suma de 470 de lei.

Întrucât femeia a fost surprinsă de o altă persoană din apropiere, care a atenționat victima, aceasta a încercat să părăsească locul respectiv, fiind urmărită de tânărul de 21 de ani, care între timp s-a întâlnit cu o patrulă de poliție căreia i-a relatat evenimentul.

Polițiștii au interceptat femeia de 42 de ani și au condus-o la sediul poliției pentru continuarea cerectărilor, ulterior față de aceasta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, urmând ca în funcție de rezultateșșe cercetărilor să fie dispuse măsuri.

(Comunicat de presă emis de IPJ Botoșani)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

astăzi, 22:04
169

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

astăzi, 20:18
52

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
57

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...