Zece percheziții efectuate de polițiștii de investigații criminale

Zece percheziții efectuate de polițiștii de investigații criminale

Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, comisă la data de 26 februarie 2021, în fața complexului comercial Uvertura Mall din municipiu Botoșani, când doi bărbați, ambii de 36 de ani ar fi fost loviți de mai mulți bărbați cu vârstele cuprinse între 26 și 42 de ani din municipiul Botoșani, la data de 18 martie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare 10 mandate de percheziție domiciliară la persoanle bănuite de comiterea faptelor.

În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate bunuri care prezintă interes în cauză, necesare probării activității infracționale.

În cauză se continuă cercetările pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, în vederea administrării și completării în totalitate a probatoriului, urmând ca la finalizarea acestora să se  propună soluție procedurală.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale,  Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a jandarmilor din cadrul IJJ Botoșani.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
288

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
492

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
147

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...