Femeia care și-a ucis soțul agresiv, trimisă în judecată

Femeia care și-a ucis soțul agresiv, trimisă în judecată

Parchetul de pe lângă Tribunalul din Botoşani a dispus trimiterea în judecată a femeii în vârstă de 42 de ani, din orașul Flămânzi, care și-a ucis soțul în urmă cu trei săptămâni, după ce l-a înjunghiat în piept cu un cuțit.

Ea este cercetată pentru violență în familie sub forma omorului. Dosarul a fost înaintat spre soluționare Tribunalului din Botoșani.

„S-a reţinut că, în data de 4 octombrie 2020, în jurul orei 13.30, în timp ce se aflau la domiciliul din oraşul Flămânzi, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de alcool, inculpata a aplicat o lovitură cu un cuţit în zona pieptului soţului său, G.C., care se afla întins pe un pat, cauzându-i leziuni incompatibile cu viaţa”, arată Parchetul.

Procurorii mai menționează că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Amintim că incidentul s-a petrecut în localitatea Poiana. Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 42 de ani ar fi încercat sa își agreseze soția, iar la un moment dat, probabil pentru a se apăra, femeia a pus mâna pe un cuțit. Fetița lor cea mare, în vârstă de nouă ani, a luat imediat telefonul și a sunat o rudă să-i spună ce s-a întamplat. Bărbatul a fost transportat la spital, dar nu a mai putut fi salvat.

 

Spune-ne opinia ta