Dorohoian plasat sub control judiciar, după ce a incendiat un taxi în miez de noapte

Dorohoian plasat sub control judiciar, după ce a incendiat un taxi în miez de noapte

Un bărbat din județul Botoșani a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a incendiat un autoturism, în orașul Siret din Suceava. Fapta a fost comisă în urmă cu circa o lună, autorul fiind identificat și reținut în cursul zilei de duminică.

În noaptea de 21 spre 22 septembrie, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență din Suceava anunța că, în jurul orei 1:45, pe strada Tineretului din Siret, un autoturism Dacia Logan inscripționat tip taxi a fost cuprins de flăcări, iar cauza cea mai probabilă a izbucnirii incendiului era o acțiune intenționată. Polițiștii au demarat ulterior cercetările, care au condus la identificarea făptașului.

Luni, 26 octombrie a.c., suspectul, din municipiul Dorohoi, aflat în stare de reținere, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria din Rădăuți ocazie cu care procurorul de caz a emis ordonanța prin care s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile, respectiv până în data de 24 decembrie.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Formațiunii de Investigații Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”, cauza urmând a fi soluţionată procedural, potrivit Inspectoratului de Poliție din Suceava.

 

Spune-ne opinia ta