Educatoarea acuzată că ar fi abuzat sexual mai multe copile, găsită nevinovată. Judecătorii consideră că faptele nu există

Judecătoria Suceava a dispus achitarea Mariei P. pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Magistrații sunt de părere că faptele nu există.

Femeia a fost arestată preventiv în perioada 14 ianuarie 2022 – 4 aprilie 2022.

S-a dispus ridicarea măsurii sechestrului asigurator instituită de Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu privire la sumele de 600 lei şi 8.810 euro ridicate de la inculpată, precum şi măsura sechestrului asigurator al Judecătoriei Suceava, cu privire la bunul imobil, aparţinând inculpatei.

Magistrații Judecătoriei Suceava au respins, ca neîntemeiate, acţiunile civile formulate de cele patru părţi civile din dosar.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.

La data de 6 decembrie 2021, Maria P., din județul Suceava, a reclamat faptul că mașina parcată în fața blocului i-a fost incendiată. În cursul zilei de 17 decembrie 2021, polițiștii l-au găsit pe autor, respectiv pe Sorin I., și l-au reținut pentru 24 de ore, iar pe urmă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit stireasucevei.ro.

Din cercetările făcute de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina este tatăl a două fetițe minore și ar fi recurs la acest gest de răzbunare ca urmare a unor acte de viol și agresiune sexuală din partea Mariei P. asupra fiicelor sale.

Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorelor au existat, fiind identificată chiar și o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate.

În urma probatoriului administrat și a două percheziții efectuate în data de 14 ianuarie 2022 pe raza localităţilor Suceava și Bosanci, s-a dispus reținerea femeii pentru 24 de ore. Ulterior, femeia a fost arestată pentru 30 de zile.

La data săvârșirii faptei, Maria P. era educatoare la o grădiniță din Bosanci.

Bărbatul disperat care i-a dat foc mașinii educatoarei susținea că a recurs la acest gest ca răzbunare pentru că femeia i-ar fi agresat sexual fiicele minor, una în vârstă de 3 ani și cealaltă de 7 ani. Copilele erau într-o grupă de la Grădinița cu Program Normal din Bosanci, acolo unde femeia era educatoare.

Educatoarea a picat testul poligraf

„Când te priveşti în oglindă, ce vezi, având în vedere ce ai făcut?”, ar fi întrebat-o un ofițer pe Maria P., educatoarea din județul Suceava acuzată că a violat și agresat sexual trei fetițe cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani, arăta Libertatea. Întrebarea polițistului a emoționat-o atât de tare încât, susține educatoarea, a făcut-o să pice testarea poligraf. Pe 4 mai, Tribunalul Suceava a decis eliberarea din arest a educatoarei, măsura preventivă fiind înlocuită cu controlul judiciar. Ea nu are voie să profeseze.

Tatăl celor două copile a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare pentru că i-a incendiat mașina femeii

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...