Doi concubini reținuți și o armă ridicată, în urma unei percheziții într-un dosar de șantaj și proxenetism

Doi concubini reținuți și o armă ridicată, în urma unei percheziții într-un dosar de șantaj și proxenetism

Un bărbat și concubina acestuia, ambii din municipiul Botoșani, au fost reținuți pentru 24 de ore, luni, în urma unei percheziții, fiind cercetați pentru șantaj, proxenetism și lovire sau alte violențe, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieșit că, din luna noiembrie 2022 și până în prezent, bărbatul de 31 de ani ar fi înlesnit practicarea prostituției de către concubina sa, în vârstă de 25 de ani, și ar fi beneficiat de foloase materiale de pe urma acestei activități. Cei doi ar fi șantajat și agresat un client al femeii, în vârstă de 48 de ani, pe fondul unor neînțelegeri privind serviciile prestate.

În urma percheziției domiciliare la adresa suspecților, au fost ridicate mai multe bunuri care interesează cauza, printre care bani, o armă și o substanță vegetală, susceptibilă a fi marijuana.

„Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au precizat reprezentanții IPJ Botoșani.

Nu mai puțin de 20 de persoane au fost conduse la sediul poliției cu mandate de aducere în acest dosar.


 

 

Spune-ne opinia ta