Directorul unui liceu din Botoșani, declarat incompatibil de instanță!

Directorul unui liceu din Botoșani, declarat incompatibil de instanță!

Directorul unui liceu din județul Botoșani a fost declarat incompatibil, după ce instanța i-a respins acțiunea prin care a solicitat anularea unei decizii a Agenției Naționale de Integritate (ANI).

Otilia Mariana Puiu, directorul Colegiului Național Grigore Ghica din Dorohoi, a fost declarată incompatibilă de ANI în luna mai a acestui an, aceasta contestând decizia la Curtea de Apel Suceava. Sentința magistraților nu este însă definitivă.

“Respinge acţiunea ca nefondată. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare. Recursul se va depune la Curtea de Apel Suceava", se arată pe portalul instanței.

Potrivit ANI, Otilia Mariana Puiu, consilier local in Consiliul Local al Municipiului Dorohoi, judetul Botosani, s-a aflat in incompatibilitate in perioada 24 iulie 2012 - 5 iunie 2013, intrucat societatea comerciala la care aceasta detine calitatea de asociat (incepand cu data de 27 februarie 2008) a livrat produse in valoare totala de 20.605 lei catre Primaria Municipiului Dorohoi.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
129

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
98

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
269

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...