Descinderi ale procurorilor DNA la IPJ Suceava, la un spital și un colegiu!

La Inspectoratul de Poliție Județean din Suceava este vizat un polițist care ar fi luat șpăgi de la șoferii cu probleme.

Percheziții de amploare au loc, miercuri dimineață, în județul Suceava. Acestea sunt coordonate de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava.

Se derulează nu mai puțin de 108 percheziții, iar faptele s-au petrecut în perioada 2023-2024. Sunt vizate trei instituții publice, două sedii ale unor persoane juridice de drept privat și 82 de domicilii ale unor persoane fizice, scrie Monitorul de Suceava.

Cele trei instituții publice sunt IPJ Suceava, Spitalul Municipal Rădăuți și Colegiul Tehnic Rădăuți. În cazul IPJ Suceava ancheta vizează un polițist de la Milișăuți care ar fi luat șpăgi de la șoferi cu probleme, fie conducere fără permis, fie conducere sub influența alcoolului.

La spitalul din Rădăuți sunt vizate angajări pentru brancardieri și infirmieri, concursuri care ar fi fost măsluite, dar și acte de luare de mită din partea unor medici pentru intervenții medicale.

Ancheta de la Colegiul Tehnic Rădăuți are în atenție șpăgi luate la angajare pentru diferite persoane.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Și-a cumpărat un cal, dar nu avea bani de transport. Botoșăneanul care i-a uimit pe șoferi! (Video)

astăzi, 12:47

Un bărbat din Dorohoi ne-a demonstrat că nimic nu este imposibil. Acesta şi-a dorit cu ardoare să-şi cumpere un cal, iar după lungi căutări a găsit armăsarul perfect. Doar că, la 50 de kilo...

Fostul polițist din Botoșani care și-a transformat livada în sală de clasă. ”Să vadă fructele pe pomi, nu doar la market!”

astăzi, 12:16

Un fost șef al Poliției Rutiere din județul Botoșani și-a transformat livada în zonă didactică. Acesta încurajează profesorii să aducă elevii în livadă pentru a le preda d...

Tânără din Botoșani, transferată la Iași după ce a consumat ciuperci. ”Nu m-am așteptat, credeam că e doar o durere de stomac!”

astăzi, 11:39

Recent, la Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” din Iași au fost internate trei persoane în stare critică, toate prezentând simptome de intoleranță digestivă și o deteriora...