Decizia magistraților de reluare a concursului pentru funcția de manager al Spitalului TBC va fi contestată

Decizia magistraților de reluare a concursului pentru funcția de manager al Spitalului TBC va fi contestată

Decizia magistraților de anulare a dispoziției de numire a fostului deputat Costel Lupașcu în funcția de manager al Spitalului de Pneumofitiziologie și de reluare a concursului pentru ocuparea postului va fi contestată în instanță.

Procesul a fost intentat de fostul director al unității sanitare Cristina Bahrin, care a reclamat neconformități privind organizarea concursului desfășurat în perioada 6 mai – 23 iunie 2021, câștigat de social-democratul Costel Lupașcu. Dispoziția de numire a actualului manager, emisă de primarul Cosmin Andrei, a fost anulată de magistrați.

Sentința a fost pronunțată, luni, de un complet de judecată din cadrul Secției de Contencios Administrativ și Fiscal a Tribunalului din Botoșani, nefiind definitivă.

„Este un viciu de formă la organizarea concursului, în sensul că s-au mutat greșit niște adrese cu depunerea documentelor. Depunem apel 100%. Decizia nefiind definitivă, rămâne în continuare managerul care este. Dacă ultima decizie a instanței ne spune că trebuie să organizăm un nou concurs, organizăm un nou concurs, transmitem Consiliului de Administrație”, a afirmat primarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta