Botoșăneni arestați pentru tentativă de omor după scandalul cu arme albe de pe terasa unui bar!

Cei doi au fost plasați inițial în arest la domiciliu, însă Curtea de Apel Suceava a decis în cazul inclupaților mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Botoșăneni arestați pentru tentativă de omor după scandalul cu arme albe de pe terasa unui bar!

La data de 28 februarie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au pus în executare două mandate de arestare preventivă emise de Curtea de Apel Suceava, pe numele a doi bărbați de 48 și 31 de ani, din comuna Călărași, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor calificat.

Aceștia se aflau în arest la domiciliu, ca urmare a evenimentului petrecut la data de 21 februarie 2024, când pe teresa unui local public, din comuna Călărași a avut loc un conflict între cei doi bărbați și alte trei persoane.

Din cercetările efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz, a reieșit faptul că cei doi aveau asupra lor arme albe cu care au lovit victimele, în zone vitale, creându- le leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

Ulterior, instanța de judecată a dispus plasarea în arest la domiciliu a persoanelor bănuite de comiterea faptelor, însă, în urma contestației efectuată de către procuror, o instanță superioară a decis schimbarea acestei măsuri cu arestul preventiv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
47

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
87

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
60

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...