Scene de groază pe terasa unui bar din Botoșani. Trei persoane în stare gravă la spital, doi bărbați arestați!

Doi botoșăneni, de 32 și 48 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor. Victimele au vârste de 15, 21 și 45 de ani.

Scene de groază pe terasa unui bar din Botoșani. Trei persoane în stare gravă la spital, doi bărbați arestați!

În cursul serii de miercuri, 21 februarie, polițiștii din Hlipiceni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe terasa unui bar din comuna Călărași, județul Botoșani, are loc un conflict între mai multe persoane.

Forțele de ordine dirijate la fața locului au stabilit că miercuri, în jurul orei 19:30, între cinci persoane aflate pe terasa barului a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia doi bărbați, de 32 și 48 de ani, ar fi lovit victimele, în vârstă de 21, 15 și 45 de ani, și ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor înțepător acestora, provocându-le leziuni fizice care au necesitat transportul la o unitate spitalicească.

Ulterior comiterii faptelor, persoanele bănuite de comiterea acestora au părăsit localul respectiv, fiind identificate de polițiști pe raza localității de domiciliu.  

În urma cercetărilor efectuate de către echipa operativă formată din poolițiștii de investigații criminale, polițiști criminaliști și polițiști de ordine publică, cei doi bărbați de 32 și 48 de ani, au fost identificați pe raza localității de domiciliu, ulterior, fiind conduși la sediul poliției și reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
3

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
39

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
60

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...