Străinătatea i-a adus sfârșitul. A murit în mașina căzută într-o râpă, departe de casă!

Dispariția bărbatului de 44 de ani fusese semnalată de către mama sa la sfârșitul lunii trecute, mai exact la data de 31 ianuarie, după nenumărate încercări de a-l contacta, fără niciun rezultat.

Străinătatea i-a adus sfârșitul. A murit în mașina căzută într-o râpă, departe de casă!

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost găsit fără suflare într-un autoturism căzut într-o râpă din apropierea râului Tavo, în localitatea Loreto Aprutino, Italia.

Potrivi datelor furnizate de publicația Rete8.it, un localnic care aduna lemne în zonă a făcut descoperirea tragică. Se pare că bărbatul, originar din județul Neamț, a fost victima unui grav accident rutier, mașina sa ieșind de pe șosea și căzând în râpă.

Dispariția sa fusese semnalată de către mama sa la sfârșitul lunii trecute, mai exact la data de 31 ianuarie, după nenumărate încercări de a-l contacta, fără niciun rezultat.

Cauza exactă a decesului va fi stabilită după finalizarea necropsiei.

Dorel Văduva lucra la o companie din Loreto și locuia în Passo Cordone. Comunitatea și familia sunt profund afectate de această pierdere tragică, iar circumstanțele exacte ale accidentului sunt în continuare investigate.

Trupul neînsuflețit va ajunge astăzi în localitatea Trifești, iar cei care doresc să își ia rămas bun, o vor putea face.

Dumnezeu să-l ierte!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
22

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
20

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
118

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...