Botoșăneni admiși la Institutul Național al Magistraturii. Rezultatele la ultima probă!

Botoșăneni admiși la Institutul Național al Magistraturii. Rezultatele la ultima probă!

Șase botoșăneni au reușit să treacă și de ultima probă a concursului pentru admiterea la Institutul Național al Magistraturii, respectiv interviul.

Cei șase botoșăneni care au fost declarați admițși după ultima probă, având note peste 7,00 sunt: Mădălina Gabriela Bălășoiu-8,40, Roxana Andreea Bordianu Pleșescu-7,02, Alina Ionela Chiroșcă-8,24, Ionela Maria Daniliuc-7,42, Nicolae Muha-7,36 și Mirela Nechifor-7,16.

La concursul pentru admiterea la Institutul Național al Magistraturii s-au înscris peste 2.500 de candidați din întreaga țară, iar din județul Botoșani au fost peste 60 de candidați.

Candidații au avut de susținut o probă scrisă eliminatorie, tip grilă, de verificare a cunoștințelor juridice, la drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal, urmat de un test de verificare a raționamentului logic și de un interviu.

Rezultatele finale se vor afișa în data de 26 octombrie, după soluționarea contestațiilor.

Vezi AICI rezultatele la interviu!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
745

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
242

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
197

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...