Botoșănean condamnat pentru trafic de migranți, prins după patru ani și băgat după gratii!

Bărbatul de 38 de ani era dat în urmărire internațională, după ce primise o condamnare de trei ani și opt luni de închisoare.

Botoșănean condamnat pentru trafic de migranți, prins după patru ani și băgat după gratii!

Luni, 29 ianuarie, polițiștii din Adjud au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis pe numele unui bărbat din Botoșani.

Astfel, în jurul orei 18.00, polițiștii au depistat în comuna Păunești un bărbat de 38 de ani, din Botoșani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Botoșăneanul a fost condamnat de magistrații Tribunalului Giurgiu la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 8 luni, pentru comiterea infracțiunii de trafic de migranți.

În anul 2020, bărbatul a transportat doi cetățeni străini fără acte de identitate, în scopul de a-i introduce în mod fraudulos în țară, fără îndeplinirea condițiilor legale privind regimul frontierei de stat, în vederea obținerii unui folos material.

Bărbatul a fost introdus în Penitenciarul Focșani pentru executarea pedepsei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
27

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
513

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
152

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...