Botoșănean condamnat pentru trafic de migranți, prins după patru ani și băgat după gratii!

Bărbatul de 38 de ani era dat în urmărire internațională, după ce primise o condamnare de trei ani și opt luni de închisoare.

Botoșănean condamnat pentru trafic de migranți, prins după patru ani și băgat după gratii!

Luni, 29 ianuarie, polițiștii din Adjud au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis pe numele unui bărbat din Botoșani.

Astfel, în jurul orei 18.00, polițiștii au depistat în comuna Păunești un bărbat de 38 de ani, din Botoșani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Botoșăneanul a fost condamnat de magistrații Tribunalului Giurgiu la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 8 luni, pentru comiterea infracțiunii de trafic de migranți.

În anul 2020, bărbatul a transportat doi cetățeni străini fără acte de identitate, în scopul de a-i introduce în mod fraudulos în țară, fără îndeplinirea condițiilor legale privind regimul frontierei de stat, în vederea obținerii unui folos material.

Bărbatul a fost introdus în Penitenciarul Focșani pentru executarea pedepsei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur: Concluziile etapei de consultare publică!

astăzi, 14:26
39

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat în urmă cu ceva timp o consultare public...

Momente de bucurie și spiritualitate creștin-ortodoxă alături de seniorii din Dorohoi! (Foto)

astăzi, 14:06
55

Acțiunea a avut loc ca urmare a declarării anului 2024, de către Sfântul Sinod, drept ”Anul omagial al îngrijirii bolnavilor și al doctorilor fără de arginți”, dar și &...

Drumarii sunt în doliu. S-a stins inginerul care a contribuit la dezvoltarea rețelei de drumuri naționale din județele Moldovei! (Foto)

astăzi, 13:29
882

Cu doar o zi înainte de a împlini 80 de ani, s-a stins din viață ing. Paul Crăciunescu, fost director adjunct în cadrul DRDP Iași.Angajat în cadrul DRDP Iași în ...