Bărbații care i-au bătut cu bestialitate pe polițiștii din Botoșani au fost reținuți, unul a încercat să fugă din țară cu avionul!

Indivizii au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani.

Bărbații care i-au bătut cu bestialitate pe polițiștii din Botoșani au fost reținuți, unul a încercat să fugă din țară cu avionul!

   Foto: Adevărul.ro

Miercuri, 31 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a patru bărbați cu vârstele cuprinse între 34 și 46 de ani. Indivizii sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Asta după ce, în noaptea de 30 spre 31 ianuarie, bărbații i-ar fi luat la bătaie pe doi tineri, ambii polițiști în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, aflați în timpul liber. Cei doi oameni ai legii ieșeau dintr-un restaurant din zona Unirii.

Pe fondul unui conflict spontan, cei patru bărbați i-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe cei doi polițiști, provocându-le leziuni fizice care au necesitat îngrijiri medicale.

Cele patru persoane bănuite de comiterea faptelor, prin comportamentul lor au tulburat ordinea și liniștea publică și au provocat indignarea cetățenilor.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii de investigații criminale, trei dintre bărbați au fost depistați în municipiul Botoșani, iar unul a fost prins pe aeroportul Suceava, in timp ce incerca să părăsească țara.

„Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănenii sunt invitați sâmbătă să îi susțină pe micii jucători de rugby!

astăzi, 14:57
34

Relansat în urmă cu doar câteva luni la Botoșani, fiind promovat în rândul copiilor doritori de o frumoasă aventură sportivă, jocul de rugby devine o frumoasă lecție des...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur: Concluziile etapei de consultare publică!

astăzi, 14:26
69

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat în urmă cu ceva timp o consultare public...

Momente de bucurie și spiritualitate creștin-ortodoxă alături de seniorii din Dorohoi! (Foto)

astăzi, 14:06
77

Acțiunea a avut loc ca urmare a declarării anului 2024, de către Sfântul Sinod, drept ”Anul omagial al îngrijirii bolnavilor și al doctorilor fără de arginți”, dar și &...