Botoșănean condamnat pe viață după ce a omorât două femei și a încercat să arunce vina pe o copilă de 13 ani!

Cazul dublului asasinat din județul Botoșani a șocat întreaga țară. Cele două crime oribile au avut loc în anul 2022, în comuna Cristinești din județul Botoșani.

Botoșănean condamnat pe viață după ce a omorât două femei și a încercat să arunce vina pe o copilă de 13 ani!

Autorul, un bărbat de 55 de ani, a încercat atunci să arunce fapta asupra fiicei vitrege, o adolescentă de 13 ani.

O adolescentă de 13 ani și jumătate a devenit, în anul 2022, principalul suspect în acest caz. Dubla crimă a avut loc în localitatea Poiana, comuna Cristinești, județul Botoșani. Copila a fost bănuită că le-ar fi ucis pe cele două femei, mamă și fiică. Cele două victime aveau vârsta de 82 şi, respectiv, 53 de ani.

Cadavrele victimelor au fost descoperite de poliție în urma unei sesizări primite la numărul de urgență 112.

„Au fost găsite cu plăgi în zona gâtului, decedate amândouă, una în casă, una în curte”, conform anunțului făcut în urmă cu doi ani de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

În urma unei ample investigații, anchetatorii au descoperit că autorul faptei este un bărbat de 55 de anu, care și-a obligat fiica vitregă să își asume vina pentru crimele sale. De altfel, acesta s-a folosit de faptul că adolescenta le vizita des pe cele două femei, Mai mult, oamenii legii au aflat că minora era abuzată sexual de autorul dublului asasinat.

În urma probelor strânse și a rezultatelor de la necropsie, procurorii au stabilit că autorul faptei este bărbatul de 55 de ani.

Condamnat pe viață pentru dubla crimă din Botoșani!

Autorul faptei care a șocat o țară întreagă a fost condamnat la închisoare pe viață pentru omor calificat, viol și agresiune sexuală. Sentința este definitivă și a fost dictată, luni, de Curtea de Apel Suceava.

Încă de la începutul anchetei, copila a fost preluată de reprezentanții DGASPC. Aceasta a fost audiată de de procurorii de caz.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
5

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
63

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
106

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...