Bărbatul care şi-a înjunghiat mortal fratele geamăn a fost arestat preventiv

Bărbatul care şi-a înjunghiat mortal fratele geamăn a fost arestat preventiv

Bărbatul care şi-a înjunghiat mortal fratele geamăn cu mai multe lovituri de cuţit a fost arestat preventiv, în baza unui mandat emis, miercuri, de magistraţii Tribunalului din Botoşani, potrivit portalului instanţelor de judecată, portal.just.ro.

Conform sursei citate, mandatul de arestare preventivă sub acuzaţia de omor a fost emis pentru o perioadă de 30 de zile.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani formulată în dosarul nr. 58/P/2021. În temeiul art.226 Cod procedură penală raportat la art.202 alin.1 şi 3, art.223 alin. 2 din Codul de procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului Avătămăniţei Cezar, în prezent aflat în stare de reţinere în Arestul IPJ Botoşani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor prev. şi ped. de art. 188 al. 1 Cod penal raportat la art. 199 al. 1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, respectiv de la data de 10.03.2021 şi până la data de 8.04.2021, inclusiv", se arată în  sentința emisă miercuri de instanţă.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Unţeni, a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a ucis fratele geamăn cu mai multe lovituri de cuţit. Crima a avut loc pe fondul unei altercaţii între cei doi; unul dintre ei a luat un cuţit şi l-a înjunghiat de mai multe ori în gât şi în cap pe celălalt.

Evenimentul s-a produs în locuinţa în care cei doi fraţi locuiau împreună cu mama lor, o bătrână de 80 de ani.

(fotografie din arhivă)

 

Spune-ne opinia ta