Bărbatul care l-a ucis pe cel care trebuia să îi fie socru, trimis în judecată pentru omor!

Bărbatul care l-a ucis pe cel care trebuia să îi fie socru, trimis în judecată pentru omor!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului P.D., în vârstă de 41 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Potrivit datelor furnizate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, s-a reţinut faptul că, în ziua de 6 august 2018, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau la stâna proprietatea victimei, situată în extravilanul satului Dracşani, comuna Suliţa, jud. Botoşani, a înjunghiat cu un cuţit în zona gâtului victima A.G., cauzându-i leziuni incompatibile cu viaţa. 

"Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", informează reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Crimă cu sânge rece!

Amintim că, la începutul lunii august, un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost găsit cu gâtul tăiat la o stână din Dracșani, comuna Sulița. Cea care a descoperit trupul neînsuflețit ar fi fost o fetiță de 9 ani, nepoată a bărbatului decedat. Speriată, copila a fugit acasă și a anunțat-o pe bunică. Femeia a plecat spre stână, iar ceea ce a văzut a îngrozit-o. A mers la fiul său, acesta sunând imediat la 112. Oamenii din sat l-au bănuit de la început pe bărbatul de 41 de ani care ar fi trebuit să îi fie ginere celui decedat, localnicii asistând de-a lungul vremii la mai multe conflicte între cei doi. 

 

 

Spune-ne opinia ta