Bărbatul care l-a înjunghiat pe studentul botoșănean într-un club din Iași a fost reținut de polițiști

Bărbatul care l-a înjunghiat pe studentul botoșănean într-un club din Iași a fost reținut de polițiști

Joi, 04:00, polițiștii ieșeni au fost sesizați despre faptul că, un tânăr ar fi fost agresat de către un necunoscut, în timp ce se aflau în zona unui club de pe raza municipiului Iași.

În câteva ore de la sesizare, persoana bănuită de comiterea infracțiunilor, un bărbat, din județul Vaslui a fost identificată, pe numele său fiind emis un mandat de aducere.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 13 octombrie, bărbatul a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași și introdus în Arestul IPJ Iași.

La data de 14 octombrie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
38

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
38

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
267

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...