Bărbat urmărit internațional pentru răpire, reținut după un control în Vama Stânca!

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au depistat și reținut un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, căutat internațional pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate.

Joi dimineață, în jurul orei 03:25, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, pasager într-un autovehicul înmatriculat în Polonia, un cetățean al Republicii Moldova, în vârstă de 24 de ani.

La controlul de frontieră sa constatat că pe numele bărbatului figurează o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare emis de statul român în luna august a acestui an.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

93 de ani de la moartea botoșăneanului care a revoluţionat ingineria, învăţământul tehnic şi domeniul construcţiilor de poduri!

astăzi, 15:00

A construit șosele transcarpatice, realizate după Marea Unire cu Transilvania. A construit 650 km de căi ferate după idei proprii. A realizat o stație de captare a apei subterane unică în ...

Un șofer care circula haotic pe drumul Botoșani – Suceava a fost oprit la timp de polițiști!

astăzi, 14:44

Un șofer care circula pe DN 29 Botoșani – Suceava a fost oprit de un echipaj de la Poliția Salcea, care se afla în serviciu de control trafic și a observat că un Seat Alhambra este co...

A fost anunțat câștigătorul Premiului Nobel pentru Literatură 2024!

astăzi, 14:25

Premiul Nobel pentru Literatură din 2024 este acordat autoarei sud-coreene Han Kang „pentru proza sa poetică intensă care confruntă traume istorice și expune fragilitatea vieții umane&rdqu...