Bărbat urmărit de autoritățile franceze pentru un prejudiciu de peste 200.000 lei, reținut la Stânca

Bărbat urmărit de autoritățile franceze pentru un prejudiciu de peste 200.000 lei, reținut la Stânca

Polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat și predat autorităților competente un tânăr pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, emisă de autoritățile din Franța, informează reprezentanta Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) din Botoșani, comisarul șef Minodora Răcnea.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 34 de ani s-a prezentat în vamă în cursul zilei de joi, în jurul orei 15:00, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei de stat.

„La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat faptul că pe numele bărbatului era emisă, de autoritățile din Franța, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, predare sau extrădare, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății și infracțiuni contra ordinii și siguranței publice, prejudiciul cauzat fiind de peste 200.000 lei”, a precizat Minodora Răcnea.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta