Bărbat reținut la scurt timp de la externarea din spital, după ce a provocat un accident rutier soldat cu trei victime

Bărbat reținut la scurt timp de la externarea din spital, după ce a provocat un accident rutier soldat cu trei victime

Bărbatul de 36 de ani, din comuna Tudora, care a provocat un accident rutier soldat cu trei victime, duminică, Drumul Județean DJ 208 I, a fost reținut pentru 24 de ore, miercuri, după ce a fost externat din spital, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs între localitățile Joldești și Tudora, când bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat în afara părții carosabile.

„În urma impactului, unul dintre pasageri a fost proiectat în afara autoturismului, iar conducătorul auto și cu un alt pasager, minor, au părăsit locul producerii accidentului, fiind identificați, în scurt timp, de către polițiști. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0, 42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a stabilit faptul că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a precizat Nenișcu.

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis, vătămare corporala din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

 

Spune-ne opinia ta