Bărbat reținut, după ce a înșelat o femeie prin metoda „șmen"

Bărbat reținut, după ce a înșelat o femeie prin metoda „șmen"

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din județul Neamț, este cercetat pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune și a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Botoșani.

Asta după ce individul, în timp ce se afla în incinta unei unități bancare, din municipiul Botoșani, pe 24 aprilie, în urma unei tranzacții neautorizate de schimb valutar între acesta și o femeie, din orașul Flămânzi, ar fi înșelat-o pe aceasta cu 1.400 de lei.

Pe 14 mai a fost pus in executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința bărbatului bănuit de comiterea faptei, din municipiul Roman.

„În urma activității, la locația vizată, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri care prezintă interes în cauză. Polițiștii continuă cercetările sun aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Neamț.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Vernisaj al expoziției cultural-artistice „Alice Sfințesco - Cântecul Culorilor”, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani (fotogalerie)

astăzi, 13:26
112

Sâmbătă, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani a avut loc vernisajul expoziției cultural – artistice „Alice Sfințesco – Cântecul Culorilor...

Municipiul Dorohoi și încă șase localități rămân fără apă preț de câteva ore

astăzi, 13:19
463

Locuitorii municipiului Dorohoi rămân fără apă, astăzi, până la ora 20:00, din cauza debitului redus ce alimentează rezervoarele de la Dealul Mare. Alimentarea rezervoarele de la De...

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi încercat să violeze o femeie de 80 de ani

astăzi, 10:39
389

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Vor...