Bărbat reținut, după ce a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni. Permisul acestuia fusese suspendat într-un alt dosar

Bărbat reținut, după ce a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni. Permisul acestuia fusese suspendat într-un alt dosar

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Blândești, a fost reținut pentru 24 de ore, miercuri, sub acuzațiile de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieșit că, în cursul aceleiași zile, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Primăverii, tânărul ar fi acroșat o femeie de 36 de ani, din municipiul Botoșani, care se angajase în traversarea părții carosabile, pe marcajul pietonal.

„În urma impactului, victima a fost proiectată pe partea carosabilă, suferind leziuni corporale. Conducătorul auto a condus-o pe trotuar, apoi și-a continuat deplasarea, ulterior, femeia solicitând intervenția unui echipaj de ambulanță care a transportat-o la o unitate spitalicească. Polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, depistându-l în scurt timp, la domiciliu. Din verificări a rezultat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat, ca urmare a comiterii unui infracțiuni la regimul rutier”, a relatat Nenișcu.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca joi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta