Bărbat reținut de polițiști după ce și-a bătut și violat mama. Acesta fusese arestat în trecut pentru aceeași faptă

Bărbat reținut de polițiști după ce și-a bătut și violat mama. Acesta fusese arestat în trecut pentru aceeași faptă

Un caz șocant s-a înregistrat în judeţul Botoşani. Un bărbat şi-a violat mama pentru a doua oară în decurs de câțiva ani.

Botoşăneanul are 42 de ani şi a fost eliberat din Penitenciar acum doi ani, după ce fusese condamnat pentru un alt viol împotriva mamei sale, acum în vârstă de 76 de ani.

Individul este din comuna Santa Mare. Pe 11 martie, acesta a venit beat acasă și și-a adus aminte că a făcut pușcărie după ce își violase mama. Considerând-o vinovată pentru acest fapt, bărbatul a bătut-o crunt pe mama sa şi apoi a violat-o din nou. Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei abia pe 14 martie, după ce un alt fiu al victimei a sunat la 112 sesizând că mama sa nu mai răspunde la telefon.

Ajunşi acasă la femeie, oamenii legii au intrat în forţă. Ei au găsit-o căzută şi plină de răni. Violatorul se ascunde în altă cameră în spatele mobilei.

Bărbatul a fost reţinut marți noapte, iar miercuri a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru viol şi violenţă în familie.

Între timp, mama acestuia a fost adusă la spital cu o ambulanță și internată în secția chirurgie generală a Spitalului Județean. Aceasta a fost diagnosticată cu politraumatism prin agresiune, traumatism cranio cerebral acut, traumatism cranio facial acut și hematom.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
775

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...