Bărbat condamnat la 15 ani de închisoare după ce și-a omorât concubina pentru că l-a înșelat și i-a băut țuica

Bărbat condamnat la 15 ani de închisoare după ce și-a omorât concubina pentru că l-a înșelat și i-a băut țuica

Un cioban de 43 de ani din Botoșani a fost condamnat la 15 ani de închisoare după ce şi-a omorât concubina. Acesta era supărat că femeia a recunoscut că i-a fost infidelă şi, pe deasupra, i-ar fi băut şi rezerva de ţuică.

Crima a avut loc în apropiere de localitatea Horodişitea, comuna Rădăuţi Prut. Un cioban trăia alături de concubină la stâna unde era angajat. După ce a primit un avans de la patronul stânii, bărbatul s-a dus să cumpere mâncare. 

La întoarcere s-a apucat de băut cu femeia. La un moment dat aceasta a recunoscut că i-a fost infidelă cu alt cioban. În plus i-a băut şi ţuica. Supărat, săteanul a luat un ciomag şi a lovit-o cu sălbăticie, potrivit Adevărul. Loviturile au fost atât de puternice că femeia abia se mai mişca. A dus-o să se odihnească şi s-a întors la treburi. La un moment dat şi-a dat seama că femeia nu mai mişcă. A chemat ajutoare dar şi ambulanţa.  Medicii au constatat doar decesul femeii. Ciobanul a fost reţinut şi trimis în judecată, mai ales că a recunoscut fapta.

Săptămâna trecută, bărbatul a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor. El este recidivist.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
21

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
123

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
160

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...