Avocata familiei Ivanov: ”A murit un boboc de fată, un om atât de bun! Este un caz greu pentru că este emoțional”

Alexandra Ivanov, mamă a trei copii și însărcinată cu al patrulea, a murit pe patul Maternității din Botoșani după ce, timp de 7 ore, nimeni nu i-a acordat niciun ajutor, în ciuda strigătelor de durere ale tinerei femei.

Avocata familiei Ivanov: ”A murit un boboc de fată, un om atât de bun! Este un caz greu pentru că este emoțional”

 Avocata Gianina Vera Poroșnicu  Foto: captură Gândul

Gianina Vera Poroșnicu, avocata familiei Alexandrei Ivanov, a fost invitata lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul.

Aceasta a vorbit despre tânăra în vârstă de 26 de ani care a decedat după o noapte de spitalizare la Maternitatea din Botoşani.

„Este un caz greu pentru că este emoțional. A murit un boboc de fată. Avea trei copii acasă și avea o viață la care spera, o casă în construcție. Făcea și niște studii, era extrem de implicată în viața socială, făcea gesturi de caritate. Un om atât de bun, un copil minunat. O mare pierdere”, a declarat avocata.

Gianina Vera Poroșnicu a precizat că Alexandra a trecut prin niște chinuri greu de imaginat și nu s-a exagerat când s-a spus că asta s-a întâmplat timp de 7 ore.

„Era pe patul de spital, adusă în regim de urgență. Mi-a spus un doctor că într-un spital județean statul alocă 10 oameni pentru fiecare pacient. Paradoxal, nu au venit în ajutor decât asistentele, care mai mult au ținut-o de mână, că nu puteau să prescrie medicamente, nu puteau să ia decizii. Strigătele ei de ajutor au fost timp de 7 ore. Este o realitate, nu a exagerat presa. Acum câteva săptămâni, procurorul de caz, prin inspectori, anchetatori de elită, cei de la Poliția județului Botoșani, au reconstituit, ca într-un film, ultimele clipe de viață ale acestei tinere. Ultimele ei ore au fost de groază. Am citit mesajele pe care Alexandra i le-a trimis familiei. Spunea: mă doare, mă doare, n-am aer, am nevoie de ajutor, nu mă primește, nu vine nimeni la mine”, a mai spus Gianina Vera Poroșnicu.

Alexandra Ivanov nu a beneficiat, timp de șapte ore, de îngrijiri medicale. După ce, la internare, a fost supusă unui set de analize, cadrele medicale au ignorat-o toată noaptea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean a dat de bucluc după ce i-a mințit pe polițiști!

astăzi, 19:24

Echipajele de poliție din Marginea și Gălănești, județul Suceava, au identificat și oprit regulamentar pentru control autoutilitara care se deplasa pe DN17A de pe raza comunei Marginea.Cond...

Intervenție de urgență a pompierilor într-un apartament: Au murit 6 pisici și 3 câini, salvatorii au salvat o pisică și șase porumbei!

astăzi, 17:45
225

O intervenție de urgență a pompierilor militari din cadrul Detașamentului Suceava s-a desfășurat, duminică în municipiul Suceava.Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava...

A plecat la cele veșnice o artistă din Botoșani. ”Ai creat frumusețe toată viața!”

astăzi, 16:16
1986

S-a stins din viață Veronica Mocanu. În urmă cu doar cinci zile își aniversaze ziua de naștere, la împlinirea celor 78 de ani. Tristul anunț a fost făcut de fiul artistei, car...