Arest la domiciliu pentru tânărul ce şi-a cumpărat telefoane mobile cu euro falşi

Tânărul ce a fost arestat preventiv la începutul anului după ce a plasat valută falsă, a fost plasat în arest la domiciliu. Măsura a fost schimbată de judecătorii Judecătoriei Botoşani.

Arest la domiciliu pentru tânărul ce şi-a cumpărat telefoane mobile cu euro falşi

 Robert P., din oraşul Darabani, este acuzat de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune. Tânărul  a luat de la nişte cunoştinţe din Republica Moldova mai multe bancnote false de 50 de euro.

Împreună cu doi amici s-au dus la cumpărături. A reuşit să îşi achiziţioneze două telefoane de ultimă generaţie, un Iphone şi un Samsung, în schimbul cărora a dat 1100 de euro.

Proprietarii telefoanelor şi-au dat seama, după tranzacţie, că au fost păcăliţi şi au anunţat poliţia. Procurorii DIICOT au preluat ancheta şi miercuri au percheziţionat casele celor trei, însă doar la tânărul de 25 de ani au găsit bancnote false, iar el a recunoscut totul spunând că ceilalţi doi nu au nici o legătură.

Procurorii DIICOT au declinat competenţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani nefiind vorba despre un grup organizat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
805

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
190

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
476

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...