Telefoane de ultimă generaţie cumpărate cu euro falşi de un botoşănean

Judecătorii Judecătoriei Botoşani au decis, joi după-amiază, arestarea preventivă a unui tânăr care a fost acuzat de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune. 

Telefoane de ultimă generaţie cumpărate cu euro falşi de un botoşănean

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, din oraşul Darabani a luat de la nişte cunoştinţe din Republica Moldova mai multe bancnote false de 50 de euro. Împreună cu doi amici s-au dus la cumpărături. Tânărul a reuşit să îşi achiziţioneze două telefoane de ultimă generaţie, un Iphone şi un Samsung, în schimbul cărora a dat 1100 de euro.

Proprietarii telefoanelor şi-au dat seama, după tranzacţie, că au fost păcăliţi şi au anunţat poliţia. Procurorii DIICOT au preluat ancheta şi miercuri au percheziţionat casele celor trei, însă doar la tânărul de 25 de ani au găsit bancnote false, iar el a recunoscut totul spunând că ceilalţi doi nu au nici o legătură.

Procurorii DIICOT au declinat competenţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, iar miercuri după-amiază tânărul a fost reţinut şi joi s-a făcut propunere de arestare preventivă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
7

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
46

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
239

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...