Anchetat pentru un document fals privind inspecția tehnică

Anchetat pentru un document fals privind inspecția tehnică

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Dorohoi efectuează cercetări în privinţa unui tânăr de 22 de ani, care a prezentat pentru control, sâmbătă, documente false vizând autoturismul pe care îl conducea, conform Inspectoratului Teritorial de Poliție de Frontieră (ITPF) din Iași.

Sursa citată arată că acesta a fost oprit pentru control pe raza localității Mihăileni, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Ford Transit, înmatriculat în Portugalia.

„Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea dovezii efectuării inspecţiei tehnice periodice prezentată la control pentru mijlocul de transport în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări specifice, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals”, a declarat comisarul Mihaela Denis Lazăr, purtător de cuvânt al ITPF Iași.

Se continuă cercetările în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Spune-ne opinia ta