Agresor trimis după gratii după ce şi-a înjunghiat un prieten

Un bărbat a fost condamnat definitiv de judecătorii Curţii de Apel Suceava, după ce şi-a înjunghiat un prieten. 

Agresor trimis după gratii după ce şi-a înjunghiat un prieten

Marian S., de 32 de ani, a primit o pedeapsă de nouă ani şi două luni de închisoare, după ce avea mai multe condamnări la activ pentru fapte de violenţă. Pentru ultima, tentativă de omor, a primit patru ani şi şase luni de închisoare. 

Acesta este acuzat că în vara anului trecut a înfipt un cuţit în pieptul şi în ceafa amicului său. Cei doi se aflau într-un bar din zona gării când s-au luat la ceartă, iar agresorul a scos un cuţit pe care l-a înfipt în pieptul amicului său, lama atingându-i cordul.

Tânărul agresat a fugit, intenţionând să ia un taxi din staţia de la gară, pentru a ajunge la Urgenţe. Taximetriştii însă s-au speriat când l-au văzut cu sângele şiroindu-i pe piept şi pe ceafă şi au sunat la 112, un echipaj SMURD aducându-l la spital.

Cu poliţiştii pe urme, agresorul s-a baricadat în casă, ameninţând că se va sinucide, dar mascaţii au năvălit peste el la timp şi l-au adus şi pe el la spital, cu o plagă tăiată la mâna dreaptă. 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
109

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
246

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
166

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...