Agresivitate ieșită din comun la un tânăr de 24 de ani, acum este cercetat pentru tentativă de omor!

Și-a lovit unchiul în cap până l-a dus în pragul morții. Botoșăneanul în vârstă de 24 de ani este trimis în judecată, fiind cercetat de procurori pentru tentativă de omor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui H.O.S., în vârstă de 24 de ani, din comuna Știubieni, județul Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie sub forma tentativei de omor.

Magistrații botoșăneni au reținut că, pe 19 decembrie 2019, în jurul orei 18.30, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict intrafamilial, inculpatul l-a lovit de mai multe ori cu un obiect contondent din lemn pe unchiul său, H.C., la nivelul capului. În urma loviturilor, victima a suferit leziuni traumatice pentru vindecarea cărora a necesitat 30-35 de zile de îngrijiri medicale.

”Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...