Agresivitate ieșită din comun la un tânăr de 24 de ani, acum este cercetat pentru tentativă de omor!

Și-a lovit unchiul în cap până l-a dus în pragul morții. Botoșăneanul în vârstă de 24 de ani este trimis în judecată, fiind cercetat de procurori pentru tentativă de omor.

Agresivitate ieșită din comun la un tânăr de 24 de ani, acum este cercetat pentru tentativă de omor!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui H.O.S., în vârstă de 24 de ani, din comuna Știubieni, județul Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie sub forma tentativei de omor.

Magistrații botoșăneni au reținut că, pe 19 decembrie 2019, în jurul orei 18.30, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict intrafamilial, inculpatul l-a lovit de mai multe ori cu un obiect contondent din lemn pe unchiul său, H.C., la nivelul capului. În urma loviturilor, victima a suferit leziuni traumatice pentru vindecarea cărora a necesitat 30-35 de zile de îngrijiri medicale.

”Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
773

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...