Violență extremă la Botoșani: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost bătut şi călcat în picioare de un consătean

Violență extremă la Botoșani: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost bătut şi călcat în picioare de un consătean

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost bătut şi călcat în picioare de un consătean. Agresorul a fost atât de violent, încât şi-a fracturat şi el piciorul.

Totul s-a întâmplat în weekend, în comuna Ripiceni, când victima, un bărbat de 53 de ani, aflat în stare de ebrietate, a intrat în conflict cu un consătean care îi putea fi fiu, în vârstă de 30 de ani.

După un schimb de replici şi ameninţări, ignorând vârsta aproape dublă a adversarului său, tânărul a tăbărât cu pumnii şi picioarele asupra bărbatului mai în vârstă. Totul s-a petrecut pe drumul public din localitate, în văzul tuturor, dar nimeni nu a putut interveni în timp util.

Atacul, de o violenţă ieşită din comun, s-a oprit abia după ce agresorul a obosit şi s-a rănit chiar el însuşi. Acesta a sărit cu picioarele pe trupul victimei căzute la pământ, iar la un moment dat, în timp ce îşi lovea adversarul inert, acesta şi-a fracturat piciorul. A fost, probabil, şansa victimei, care a scăpat de ploaia de lovituri.

Martorii au apelat în scurt timp serviciul 112, la faţa locului ajungând o ambulanţă care l-a preluat pe bărbatul de 53 de ani în stare gravă. Acesta a fost transportat la Secţia Săveni a Spitalului Judeţean, după care a fost transferat imediat la Urgenţe, din cauza stării în care era.

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru prezentând politraumatism prin agresiune, cu multiple fracturi costale, stare comatoasă. A fost stabilizat, supus mai multor examene de specialitate şi ulterior internat”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor, ajunşi şi ei în zonă, care au identificat imediat agresorul şi i-au întocmit un dosar penal, acesta fiind şi amendat.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate pentru, iar în funcție de zilele de îngrijiri medicale de care va beneficia victima se vor dispune măsuri. Tânărul de 30 de ani a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1.500 de lei”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Celor ce nu mai sunt. De Nicanor Casandruc

astăzi, 21:00
67

O mare sărbătoare a fost astăzi comemorată de tradițiile românilor, iar unul dintre cititorii noștri ne-a trimis o poezie inspirată de Sâmbăta Morților. Vă dorim lectură plăcut...

FC Botoșani a adus doi jucători și se pregătește să aducă alți doi fotbaliști în perioada imediat următoare

astăzi, 14:00
486

FC Botoșani a început perioada de transferuri. Clubul a fost forțat de plecările lui Keyta, Rodriguez și Ashkovski și a trebuit să bifeze primele veniri.Primul jucător adus este Andr...

Accident la Vorona Mare. Un bărbat a ajuns la spital

Vineri, 18 Iunie 2021
631

Un bărbat, în vârstă de 79 de ani, a ajuns la spital în urma coliziunii dintre două autovehicule care  a avut loc în această după-amiază pe raza comunei Vorona Mare....