Violență extremă la Botoșani: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost bătut şi călcat în picioare de un consătean

Violență extremă la Botoșani: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost bătut şi călcat în picioare de un consătean

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost bătut şi călcat în picioare de un consătean. Agresorul a fost atât de violent, încât şi-a fracturat şi el piciorul.

Totul s-a întâmplat în weekend, în comuna Ripiceni, când victima, un bărbat de 53 de ani, aflat în stare de ebrietate, a intrat în conflict cu un consătean care îi putea fi fiu, în vârstă de 30 de ani.

După un schimb de replici şi ameninţări, ignorând vârsta aproape dublă a adversarului său, tânărul a tăbărât cu pumnii şi picioarele asupra bărbatului mai în vârstă. Totul s-a petrecut pe drumul public din localitate, în văzul tuturor, dar nimeni nu a putut interveni în timp util.

Atacul, de o violenţă ieşită din comun, s-a oprit abia după ce agresorul a obosit şi s-a rănit chiar el însuşi. Acesta a sărit cu picioarele pe trupul victimei căzute la pământ, iar la un moment dat, în timp ce îşi lovea adversarul inert, acesta şi-a fracturat piciorul. A fost, probabil, şansa victimei, care a scăpat de ploaia de lovituri.

Martorii au apelat în scurt timp serviciul 112, la faţa locului ajungând o ambulanţă care l-a preluat pe bărbatul de 53 de ani în stare gravă. Acesta a fost transportat la Secţia Săveni a Spitalului Judeţean, după care a fost transferat imediat la Urgenţe, din cauza stării în care era.

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru prezentând politraumatism prin agresiune, cu multiple fracturi costale, stare comatoasă. A fost stabilizat, supus mai multor examene de specialitate şi ulterior internat”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor, ajunşi şi ei în zonă, care au identificat imediat agresorul şi i-au întocmit un dosar penal, acesta fiind şi amendat.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate pentru, iar în funcție de zilele de îngrijiri medicale de care va beneficia victima se vor dispune măsuri. Tânărul de 30 de ani a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1.500 de lei”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
15

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
502

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...