Petrecere mare la un liceu din Botoșani, cu cavaleri la patru ace și domnișoare cochete (foto)

Cei mai tineri elevi au intrat în lumina reflectoarelor cu ocazia unui eveniment savurat din plin de toată lumea.

Petrecere mare la un liceu din Botoșani, cu cavaleri la patru ace și domnișoare cochete (foto)

Balul Bobocilor și-a deschis porțile, vineri seara, la Liceul „Demostene Botez” din Trușești, oferind noi provocări, emoții, bucurie și satisfacție participanților într-un spectacol presărat cu muzică, umor, dans, momente artistice și nelipsitele probe de îndemânare.

Colegii, prietenii, părinții și, evident, profesorii lor au asistat la un eveniment care s-a ridicat pe măsura așteptărilor

Oaspeții au fost întâmpinați într-un decor de epocă. Cavaleri la patru ace, domnișoare cochete, siluete ale unor personaje, baloane și alte elemente care îți furau privirea, aminteau cu nostalgie de perioada când fracul, dansul de salon, charlestonul și filmul mut erau la modă.

În seara balului, organizatorii au dorit întoarcerea în timp a concurenților și invitaților, mai exact în anul 1920, un an care s-a făcut remarcat prin valul de schimbări pe care l-a produs în cultură, industrie și modă.

Au urmat momente de dans, fiecare pereche încercând să impresioneze juriul prin varietatea elementelor abordate

Când vine vorba despre dansurile din 1920, acestea captează imediat privirile spectatorilor prin rapiditatea mișcărilor, în special a picioarelor, energia dansatorilor, ritmul coregrafic rapid, adesea în contrast cu cel lent și eleganța dansatorilor.

Cu ajutorul tuturor acestor elemente, reiese un dans plin de culoare, virtuozitate și energie. Concurenții au reușit să introducă publicul și juriul în atmosfera anilor 1920, iar momentele artistice și ținutele pregătite de ei au stârnit ropote de aplauze.

Bobocii s-au întrecut pe sine, emoțiile fiind uneori vizibile

Spectacolul a fost prezentat de către Daria Andrei și Paula Ștefan, eleve în clasa a XII-a. Juriul a fost format din cadre didactice și elevi din ultimul an de liceu, iar titlurile de  Miss Boboc și Mister Boboc au fost câștigate de Drancă Cosmina  din clasa a IX-a A și Octavian Cordunianu, din clasa a IX-a C, aceștia remarcându-se prin naturalețe și frumusețe.

La finalul spectacolului, momentele artistice au fost susținute de către Ansamblul Folcloric  "Flori de Busuioc" Trușești, Ansamblul Artistic "Vatra Satului" Albești, Denisa Nicola Măntăluță, Iustina Lipovanu, Cristiana și Narcis Strătulă, Oana Bejenaru  și Ionela Deleanu.















 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
68

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
10

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
435

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...