Vijeliile devin pericol în municipiul Botoșani. O nouă intervenție la înălțime a pompierilor

Vijeliile devin pericol în municipiul Botoșani. O nouă intervenție la înălțime a pompierilor

Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri din Botoșani au intervenit, luni dimineață, în zona Primăverii, din municipiul Botoșani, în cazul unui alt pericol creat de vijelie.

Mai exact, pompierii au fost solicitați pentru înlăturarea unei bucăți de tablă de la balconul unui bloc de pe Aleea Nucului, potrivit Dorinei Lupu, purtător de cuvânt al IJSU Botoșani.

Intervenția vine în contextul în care, în aceeași zi, în jurul orei 8:00, un alt echipaj a intervenit într-o situație similară pe Bulevardul Mihai Eminescu, în apropiere de Inspectoratul de Poliție Județean, unde o parte a unui acoperiș de bloc s-a desprins din cauza rafalelor.

Amintim că județul Botoșani se află sub Cod portocaliu de vijelii până în această seară, la ora 18:00, vântul atingând viteze de până la 100 de km/h, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
229

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
103

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
119

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...