Tânără rănită într-un accident rutier la Flămânzi

Tânără rănită într-un accident rutier la Flămânzi

Un accident rutier soldat cu o victimă s-a produs, luni dimineață, în orașul Flămânzi, în apropiere de Liceul „Nicoale Bălcescu”.

Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 9:00, un conducător auto în vârstă de 43 de ani a pătruns cu mașina de pe un drum comunal pe drumul european care traversează localitatea, însă nu a acordat prioritate unui autoturism condus regulamentar de către un tânăr de 22 de ani, care rula spre Botoșani, și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, a fost rănită o tânără de circa 20 ani, pasageră pe scaunul din față-dreapta a autoturismului condus de șoferul de 22 de ani.

La fața locului au fost direcționate un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și unul de poliție, femeia fiind transportată spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Polițiștii au testat conducătorii auto cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Pe numele bărbatului de 43 de ani s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
5

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
66

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
108

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...