Un tânăr a suferit arsuri într-un incendiu care i-a cuprins locuința (video)

Un tânăr a suferit arsuri într-un incendiu care i-a cuprins locuința (video)

O casă de pe strada Dragoș Vodă, din municipiul Botoșani, a fost cuprinsă de flăcări, luni după-amiază, un tânăr suferind arsuri în timpul incendiului, transmite Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU).

Potrivit sursei citate, bărbatul de 26 de ani se afla în interior în momentul izbucnirii incendiului, el reușind să iasă din casă și să ceară ajutor. La caz s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri din Botoșani, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

„Aceștia au constatat că ardeau bunurile dintr-o cameră și o baie, existând pericolul de propagare a flăcărilor la alte încăperi. Preventiv, au fost evacuate două persoane care locuiesc într-o altă casă, lipită de cea care a fost afectată de flăcări. Incendiul a fost stins în limitele găsite. Pompierii au eliminat riscul de explozie, din interior fiind scoasă o butelie”, a precizat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al IJSU Botoșani.

Tânărul a suferit arsuri la nivelul feței și mâinilor, fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„Cel mai probabil, incendiul s-a produs după ce gazul acumulat în cameră, de la o butelie defectă, s-a aprins în momentul în care tânărul a folosit o brichetă”, menționează Dorina Lupu.

 




 

 

Spune-ne opinia ta