Un copil a ajuns de la un spațiu de joacă direct la spital

Un copil a ajuns de la un spațiu de joacă direct la spital

Un băiețel, în vârstă de șase ani, din Botoșani, a ajuns la spital cu o Ambulanță, direct de la un spațiu de joacă. Asta pentru că minorul a căzut de la înălțime și s-a accidentat.

Copilul era împreună cu mai mulți colegi de grădiniță la un spațiu de joacă aflat la ieșirea din oraș. Copiii sărbătoreau sfârșitul grădiniței, iar la un moment dat, băiatul de șase ani s-a urcat pe un tobogan.

Din grabă, pentru că petrecerea era pe sfârșite, acesta s-a urcat în fugă şi a făcut o mișcare bruscă, ce l-a dezechilibrat. Micuțul a căzut de pe tobogan, de la aproape un metru înălțime, aterizând pe o mână.

Imediat mai mulți adulți care supravegheau copiii au sărit în ajutor, alertați de plânsetele micuțului, fiind apelat şi serviciul 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj cu asistent al Serviciului Județean de Ambulanţă (SJA), copilul primind primul ajutor la faţa locului. Ulterior, micuţul a fost transportat la Secţia de Pediatrie, fiind diagnosticat cu fractură de picior stâng.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
60

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
220

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
124

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...